Rólam

Szia, Krisztina vagyok.

Örülök, hogy az oldalamon köszönthetlek. Pár évvel ezelőtt, úgy döntöttem, elindulok, egy olyan úton, ami nem csak a munkám, hanem a hobbim, a szenvedélyem, melyet szívvel, lélekkel tudok csinálni. Elsajátítottam álmaim szakmáját, ahol kiélhetem kreativitás iránti vágyam és ahol igazi örömet, boldogságot tudok szerezni az embereknek.

Hosszú évek munkája, kitartása lehetővé tette, hogy Önállóan helyt tudjak állni. Megalapíthattam a Kico Design néven futó vállalkozásomat, mely a nevéből is adódóan széles körben foglalkozik a dekorálással, dekorációkkal. Magában foglalhat egy születésnap megünneplésére készített vágott virágcsokrot, vagy egy teljeskörű esküvő, rendezvény dekorációt, vagy akár otthonod élővirágokkal való felvirágoztatását is.

Lehetőségem nyílt egy budapesti belvárosi üzlethelyiség megnyitására is, ahol heti nyitvatartási időben személyesen tudsz vásárolni, konzultálni, vagy akár a honlapon megvásárolt termékek átvenni.

Munkáimat, alkalmi csokraimat, virágdíszeimet a változatos stílusa, a virágok frissessége és a modern virágkötészet iránti szenvedélyem teszi összetéveszthetetlenül egyedivé. Bármilyen alkalomról van szó, szívesen valósítok meg minden virággal és dekorációval kapcsolatos elképzelést, legyen az egy csokor, vagy egy grandiózus esemény felvirágozása.

Keress bizalommal!